Lymfaterapia

Lymfaterapia on turvotuksen erikoishoito, jolla parannetaan imunesteen eli lymfan virtausta vartalossa. Manuaalinen lymfa­terapia on kevyttä, käsin annettavaa hierontaa, sen tärkein tehtävä on poistaa kudoksiin jäänyttä ylimääräistä neste- ja valkuais­aine­kuormaa. Se vähentää turvotusta, lievittää kipua, lisää kehon omaa puolustustoimintaa sekä lisää kudosten aineen­vaihduntaa ja on lisäksi rentouttavaa.

Manuaalista lymfaterapiaa voidaan antaa vartalon, raajojen, pään ja kasvojen alueelle. Vaikeissa imusuonten vajaatoiminnasta johtuvissa sairauksissa käytetään lisäksi kompressio- eli puristus­sidoksia sekä tukisukkien ja -hihojen hankintaan liittyviä mittauksia, liikehoitoa ja ihon hoitoa. Nämä tukevat ja tehostavat manuaalisen lymfaterapian vaikutuksia. Lymfaterapia on myös ennaltaehkäisevää terveydenhoitoa.

Lymfaterapialla hoidetaan mm: syöpä- ja suurten leikkausten jälkeiset turvotukset, imusuoniston synnynnäinen vajaatoiminta, nivelreuma, lihasreuma (ei tulehdus­vaiheessa), revähdyksen / venähdysvamman aiheuttama turvotus, lihaskivut, urheilu­rasituksesta palautumisen nopeuttaminen, MS-tauti, krooninen laskimo­vajaatoiminta, säärihaava, halvauksiin ja raskauteen liittyvä turvotus, lipödeema ("vaikea selluliitti"), hormonaalisista syistä aiheutuva turvotus, palovammat ja arvet, kihti, sklerodermia (ihon kovettumatauti).

Hinnasto

45 min....................45 €
60 min....................55 €
90 min....................65 €
120 min..................85 €
5 x 60min...............250 €

 

Copyright © Jalkaterapia Askeleen Edellä 2011